Inspanning & Ontspanning

Schapen & Bordercollies

Een originele teambuildingsactiviteit, heerlijk buiten in de natuur.

Tijdens deze 1,5 uur durende workshop Schapendrijven krijgt u op ludieke wijze inzicht in uw eigen gedrag en dat van uw team. De schapen vormen hierin de spiegel.

Thema’s als samenwerking, communicatie, leiderschap, rollen binnen een groep, passie en ambitie staan centraal.  Met mooie metaforen legt u de link naar uw team. De workshop brengt u inzicht, inspiratie maar ook energie!

Roofvogels & Uilen

Teambuilding Vliegensvlug

Workshop met roofvogels. Word jij ook een Valkenier?

Een bijzondere actieve workshop van 1/1,5 uur.

Chemie tussen mens en roofvogel.

Nieuwsgierig naar enkele handelingen uit de Valkerij? En ook ZELF met een roofvogel vliegen?

Schetsen & Kwasten

In een zeer rustgevende en inspirerende omgeving je creativiteit ontdekken. In de stal tussen de “modellen”  zo’n prachtbeest op papier zetten, een bloem of vergezicht of gewoon iets naar je eigen inzicht? Daag jezelf uit en ga dat eens proberen!

De workshop is geschikt voor familie uitjes en zeker ook voor teambuilding sessies. In de stal, half open loods of weiland o.b.v. professionele begeleiding

Werk & Ontspanning

Na intensief overleg met je collega’s even wat anders.

Tussen de bedrijven door een 20 minuten durende stoelmassage voor nek, schouders, rug, armen, schouders, handen en bekkenrand. De massage is in de kleine huiskamer en wordt over de kleding heen gegeven.

De behandelingen zijn gericht op het in balans brengen van lichaam en geest. Zo ben je weer fit voor de volgende sessie.

Vlaaien & Sloten

WeesperKoeGolf.  Gezellig met elkaar het weiland in. Pas wel op voor de vlaaien en spring eens over een sloot. Balletje meppen in teamverband.

Geen geruite broek of polo maar in je gewone kloffie lekker banjeren door de polder.

Er zijn tal van mogelijkheden. Wij horen graag uw wensen en stellen een op maat gemaakt programma voor.

Arrangement vanaf 25 personen. Na afloop een heerlijke BBQ? Laat het ons weten.

Kort & Krachtig

HAKA, een energieke 60 minuten durende workshop. Als aftrap of onderbreking tijdens een lange vergaderdag. Waan je een Maori tijdens deze traditionele dans en wees weer alert en energiek. Even uit je comfortzone en je kan er weer tegenaan.

Een uur lang vol plezier, teambuilding, verbinding, leiderschap en expressie. In korte tijd wordt energie opgeroepen en komen mensen echt in beweging.